Broodje met knolselderij en avocado

 Broodje met knolselderij en avocado

Heerlijk broodje gegeten met onder andere rauwe geraspte knolselderij. Het heeft een licht kruidige smaak en bevat veel gezonde vezels. Dit is hoe ik het gemaakt heb (maar je kan natuurlijk zelf allerlei variaties maken): een volkoren broodje met daarop veldsla ( of een blaadje sla), reepjes paprika, plakjes augurk en een dot avocadomousse ( ik heb het simpel gehouden, slechts een avocado fijngeprakt en er een klein beetje kruidenzout overheen gestrooid). Als laatste geraspte rauwe knolselderij er overheen strooien. O ja, dit is ook lekker zónder broodje. Neem dan meer sla en en andere groenten (zoals stukjes wortel, venkel, tomaat). Eet smakelijk!
Marian Klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *